Încă două vedete Antena 1, infectate cu COVID-19! S-au infectat la emisiune toți 5!

GÂNDUL.RO a anunțat ÎN PREMIERĂ ABSOLUTĂ că Marcel Pavel și, ulterior, Ozana Barabancea au fost infectați cu noul coronavirus și se află internați în Spitalul ”Matei Balș” din Capitală. Ulterior, surse medicale au dezvăluit ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL că și prezentatorul Andrei Ștefănescu este infectat cu COVID-19. Acum apar noi nume de vedete suspecte în „lanțul infectărilor”.

Inițial, pe surse, a apărut informația că prezentatorul și omul de televiziune Cosmin Seleși a ajuns la spital, fiind confirmat cu coronavirus, potrivit Playtech.ro. La scurt timp după apariția în presă, Seleși a infirmat pe pagina sa de Facebook. „Dragilor, sunt bineeee. Dragilor, sunt bineee! Imi pare rau ca unii colegi din presa au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu ma simt foarte bine. Testul pentru coronavirus este negativ, deci nu mai credeti tot ce citiți! Multa sanatate tuturor!”

Vedeta TV a prezentat și dovada medicală a testului negativ. Conform surselor din Antena 1, au mai fost confirmate pozitiv și alte două persoane din staff-ul tehnic.

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 au fost suspendate după o anchetă epidemiologică, a transmis televiziunea într-un comunicat. Conform informării, Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata