Este infectat cu coronavirus! Primele declarații după ce a fost testat pozitiv.„Mă simt de parcă am fost…”

Declaraţii halucinante vin de la Andrei Ştefănescu, prezentatorul de la Antenă. După ce Marcel Pavel şi Ozana Barabancea a fost confirmaţi cu coronavirus, acum şi Andrei este testat pozitiv. Acesta a făcut declaraţii uimitoare.

După Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, încă o vedetă are coronavirus.  Antena 1 este lovită puternic de coronavirus. Marcel Pavel a fost luat cu izoleta, Ozana Barabancea ar fi testată pozitiv, iar acum prezentatorul Andrei Ştefănescu este confirmat cu coronavirus. Acesta a făcut noi declaraţii chiar de pe patul de spital.

Fostul membru al trupei „Alb Negru” este internat la Spitalul „Matei Balș”. Tot acolo se mai află și colegii săi de platou, artiștii Marcel Pavel și Ozana Barabancea. Aceştia au fost testaţi pozitiv, după ce Marcel Pavel a fost luat cu izoleta.

Se pare că starea prezentatorului este una destul de bună. Până acum, Andrei Ștefănescu nu are simptome, dar este testat pozitiv. Acesta a spus că trebuie să respecte procedurile! El a explicat că medicii i-au spus că starea de sănătate i se poate schimba brusc, din cauza infectării. În acelaşi timp, prezentatorul de la Antena Stars a explicat că are o senzație ciudată, de parcă ar fi fost răpit de extratereştii. Acesta a ţinut să povestească ce se întâmplă, pentru colegii săi de platou. Decizia a fost luată după ce mai multe zvonuri din presă au vuit în mediul online, iar Andrei a vrut să clarifice situaţia. Până acum, starea celor trei este una bună.

Ce declară Andrei Ştefănescu

„Am fost testat, Asta este, stiu că sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun symptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o placere. Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, te cunosc de undeva.

Medicii mi-au spus că starea unui asimptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrate la Antenă că suntem o echipă”, a declarat Andrei Ștefănescu la Antena 3.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata