Corina Chiriac dusa de urgenta la spital. A fost bătută cu bestialitate de Rică Răducanu.

Corina Chiriac a ajuns la spital din cauza lui Rică Răducanu: “I-am rupt coastele!”

Rică Răducanu este unul dintre cei mai cunoscuți foști fotbaliști. El a deținut postul de portar al fostei echipe de glorie Rapid București, a jucat 10 sezoane pentru giuleșteni și a obținut și două cupe ale României. De asemenea, el este foarte iubit de publicul românesc pentru aparițiile sale excentrice, pline de umor, cu care a reușit să cucerească un număr mare de oameni. Perioada sa de tinerețe a fost una plină de evenimente importante, cariera sa aducându-i satisfacții mărețe, însă nu a stat deloc departe de conflicte. Sportivul a povestit de curând o întâmplare nefericită petrecută alături de Corina Chiriac, care a trimis-o pe cântăreață la spital.

Neplăcutul eveniment s-a desfășurat în urmă cu 30 de ani, în perioada în care aveau loc meciuri amicale între artiști și foștii fotbaliști. Artiști precum Stela Popescu, Puiu Călinescu sau Nicu Constantin erau unii dintre cele mai cunoscute personaje ale vremii, care se implicau în aceste programe. La mai multe dintre acestea a fost prezentă și Corina Chiriac, care avea rolul de arbitru de margine.

În cadrul unui meci, ea a fost majoretă. Era responsabilă de steagurile echipei, dar și să aducă un număr mai mare de spectatori în tribune, având în vedere că arată bine în acea perioadă și avea o imagine plăcută, ce atrăgea multe priviri. Atunci, cântăreața a suferit un accident destul de grav, din cauza căruia a ajuns la spital. Cel care a l-a provocat a fost Rică Răducanu. Acesta ar fi vrut să facă doar o glumă sau un gest tandru, dar se pare că i-a provocat răni Corinei după ce a îmbrățișat-o cu putere. Ea a fost foarte deranjată de cele întâmplate și ar fi vrut chiar să ajungă în instanță cu ex-fotbalistul.

„Și tot strigam să ridice steagul, dar ea făcea fițe pe acolo că nu știa nimic. Și după ce m-am dus după ea am luat-o în brațe atât de tare încât i-am rupt coasta. Mi-a zis că s-a dus la spital și i-am rupt coasta. Să îi plătesc. Ce m-a înjura! Eu cu forța mea am zis să o iau în brate, dar i-am trosnit oasele. Pe urmă mi-a zis că mă dă în judecată că i-am rupt coastele, când i-am strâns cotul între coaste. Vă dați seama ce finuța era.”, a spus Rică Răducanu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata