‘Jegul ăsta are parte de lacrimi și durere!’ Scandal la înmormântarea lui Costin Mărculescu

Moartea lui Costin Mărculescu a fost pentru unii un adevărat șoc, iar pentru alții, după cum veți putea descoperi, a fost un motiv de readuce în discuție păcate vechi ale regretatului actor.

”Jegul ăsta are parte de lacrimi și durere!”

Toți cei apropiați lui Costin și-aduc aminte de vremea în care acesta să lăfăia în lux, bani, mașini, vile și, foarte important, domnișoare, una și una, ce roiau în jurul său. Tot acest huzur se datora afacerii pe care actorul o avea la acea vreme, și anume o agenție de fotomodele. Au existat multe controverse în jurul acelei agenții, și nu de puține ori s-a vehiculat ideea, nedovedită, că defapt ar fi fost un paravan pentru cea mai veche meserie din lume, Caraman scriind ”(..) jegul ăsta are parte de „lacrimi şi durere”

Costin Mărculescu, atacat chiar în ziua înmormântării

Singurul care au decis să readucă în discuție acest aspect, pentru moment, este actorul Ștefan Caraman. Caraman a avut o postare dură la adresa lui Costin Mărculescu, pe facebook, în care amintea de aventurile agenției sale de fotomodele și de lucrurile, posibile, care se întâmplau în spatele ușilor închise.

”Presa de doi lei (adică toată) deplânge moartea unui peşte renumit, Costin Mărculescu. Adică pe fraierul ăla care lătra pe videoblog prostii cu virgine îl umflă poliţia, iar jegul ăsta care a alimentat protipendada Bucureştiului cu „modele” (proaste găsite pe la ţară şi transformate în paraşute de lux) are parte de „lacrimi şi durere”.

”Jegul ăsta are parte de lacrimi și durere!” Costin Mărculescu, atacat chiar în ziua înmormântării (Ștefan Caraman)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata