Primele imagini cu sicriul lui Costin Mărculescu! Ce personalități au venit să-și ia adio de la actor

Vestea că actorul Costin Mărculescu a murit a picat ca un trăsnet în rândul apropiaților și familiei.  Toți sunt șocați de acest lucru, iar acum fac pregătiri pentru înmormântare.

Avem și primele imagini de la Biserica Voievodală ”Sfântul Gheorghe” din București, acolo unde sicriul actorului a fost depus. După ce trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost preluat cu o mașină funerară, el a fost adus la Capela Învierii. Acolo oamenii își pot lua rămas bun de la bărbat. Rudele și apropiații sunt șocați de vestea tristă.

La biserică s-au prezentat membrii familiei, dar și Mara Bănică, îmbrăcată în negru și vizibil afectată de moartea lui Costin Mărculescu. Cumnatul actorului a fost astăzi și la IML, pentru a primi răspunsuri din partea medicilor legiști, apoi a plecat spre biserică. Vecinii spun că bărbatul era abătut, ieșea acoperit de o glugă și nu stătea la discuții ca pe vremuri. Înmormântarea va avea loc, cel mai probabil, sâmbătă, potrivit Observator.

Apropiații lui Costin Mărculescu susțin faptul că actorul era genul de persoană luptătoare, ambițioasă, dar nicio secundă nu a dat de înțeles că ar avea probleme de sănătate, exceptând perioada în care medicul i-a prescris medicamente pentru inimă.Biden Speaks Out About George Floyd’s Death

Pe crucea lui Costin Mărculescu scrie data nașterii, 29 iunie 1969, și data decesului, 11 iunie 2020. În data de 29, luna asta, de ziua lui, trebuia să își lanseze o carte.

Costin Mărculescu a murit. Ce afișa pe social media

Ultimele imagini cu Costin Mărculescu în viață arată că actorul era destul de liniștit alături de cei dragi. La fiecare câteva zile, Costin posta câte o imagine, fie că era alături de familie, fie că era alături de alte persoane dragi care făceau parte din viața actorului.

De asemenea, pe rețelele de socializare, Costin Mărculescu scrisese în ultima perioadă, mai mereu, câte un mesaj frumos pentru prietenii și familia lui, cu ocazia zilelor de naștere. Astfel că, o postare care a atras atenția a fost cea de pe 14 mai, când tatăl lui a împlinit 82 de ani: ”Astăzi 14 mai este ziua de naștere a tatălui mei care împlinește 82 de ani! Eu și sora mea Minerva îi dorim sănătate și viață lungă. La mulți ani, Tati! Te iubim”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata