Pepe, declarații după moartea prietenului său, Costin Mărculescu. Cine se va ocupa de înmormântarea actorului

Costin Mărculescu ar fi stabilit ca înainte de moarte cineva se va ocupa de înmormântarea lui. Este vorba despre Pepe și Mara Bănică, două dintre cele mai apropiate persoane de regretatul actor.

Pepe este șocat de moartea prietenului său, Costin Mărculescu

Artistului nu îi vine nici acum să creadă că prietenul lui s-a stins chiar în aceste condiții suspecte. Pepe este atât de șocat de moartea lui Costin Mărculescu că abia își poate găsi cuvintele. El este în acea stare de negare, pentru că adevărul este prea dureros pentru a fi îndurat.

Nu îmi găsesc cuvintele, vă zic sincer. Nici nu știu ce aș putea să spun… Adică am și eu întrebări cu mine, despre Costin. Mă întreb de ce acum… Mă întrebe de ce s-a întâmplat. Sunt foarte îndurerat și în același timp nu îmi vine să cred. Neg să cred că a murit Costin”, a spus cântărețul pentru Fanatik.Pepe și Costin Mărculescu era buni prieteni, chiar dacă nu se întâlneau atât de des. Artistul a povestit că deși poate treceau săptămâni fără să se vasă, mereu se simțeau de parcă nu ar fi trecut nici măcar o zi.7.6 from wochit ops

Pepe și Mara Bănică se vor ocupa de înmormântarea actorului.

Artistul a vorbit și despre faptul că a fost împuternicit de Costin Mărculescu să fie cel care îl înmormântează, alături de buna sa prietenă, Mara Bănică. Pepe a declarat că nu știe de o așa semnătură, dar precizează că actorul i-a spus de mai multe ori acest lucru.

Mi-a zis de multe ori, Pepito, când o să mor tu și Mara o să vă ocupați de înmormântarea mea. Nu îl luam în seamă, vă dați seama”, a explicat Pepe.

Artistul a mai declarat și că îi va ajuta financiar familia regretatului actor, mai ales în această perioadă critică. El și Mara Bănică se vor ocupa de înmormântare.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă, în baia din apartamentul său din sectorul 3 al Capitalei. El și-a început cariera de la vârsta de 15 ani, iar luna aceasta urma să împlinească vârsta de 51 de ani, pe data de 29.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata