Zi neagra! O noua tragedie! :( Dupa Marculescu A MURIT si ea.

Este doliu în lumea muzicii românești. A murit Gigi Marga, o adevărată legendă muzicală și una dintre cele mai îndrăgite artiste ale cântecelor de altădată. S-a stins din viață la scurt timp după ce a împlinit 91 de ani, departe de țară și de toți cei dragi, care se pare că au uitat-o.Anunțul morții artistei a fost făcut de Grigore Culian, prieten cu Gigi Marga și redactorul-șef al publicației New York Magazine.„S-a stins pe un pat de spital din New York, după ce supraviețuise pandemiei de Coronavirus.”Cântăreața a murit într-un spital, departe de casă, fiind uitată de toți cei pe care i-a lăsat în urmă în țară.

Gigi Marga a murit, la 91 de ani

A murit Gigi Marga. S-a stins în spital, departe de România ...7.6 from wochit opsÎn postarea lui emoționantă, Culian a amintit de momentele frumoase pe care le-a împărtășit cu Gigi Marga, dar și de moștenirea pe care aceasta o lasă în urmă.„Gigi Marga s-a stins la fel de modest cum a trăit și o soartă nedreaptă a făcut să nu aibă parte nici măcar de o ceremonie funerară de rămas bun, pe care ar fi meritat-o din plin. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace!”, a mai scris Culian. Autoritățile americane au găsit-o pe Gigi Marga în casă, mai mult moartă decât vie. A fost apoi plimbată până a ajuns într-un cămin social.

Printre cele mai cunoscute piese ale cântăreței se numără „Parfumul florilor de crin”, „Din mici nimicuri”, „Chemare” sau „Nu ştiu ce să cred”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata