VESTEA TRISTA A DIMINETII. :O Costin Mărculescu, găsit mort în stare de putrefacție în propria casă

Cunoscuții și vecinii săi au mărturisit faptul că, de câteva zile, Costin Mărculescu  era de negăsit. A fost total inactiv în mediul online și nici nu răspundea la ușă.

Moartea actorului Costin Mărculescu s-a produs în împrejurimi total necunoscute până în momentul de față. Vecinii săi au remarcat că ceva nu este în regulă în momentul în care acesta a încetat să mai iasă din casă pentru a-și plimba câinele, căci acesta o făcea zi de zi. Se pare că cel care a dat un semnal de alarmă și mai puternic a fost chiar câinele regretatului actor. Patrupedul era agitat și lătra constant de câteva zile. Din cauza unei țevi sparte la el în apartament, s-au inundat și altele. Acesta a fost momentul când ceilalți locatari au anunțat oamenii legii.

Oamenii care îl cunoașteau s-au îngrijorat, astfel că au încercat, prin diferite metode, să ia legătura cu el, însă fără niciun rezultat. Se pare că actorul Costin Mărculescu era decedat de mai multe zile, pentru că trupul lui era în putrefacție și se afla în cadă. Administratorul blocului a avut mai multe semne de întrebare și bănuia, într-un fel sau altul, tragedia care s-a și concretizat. Din cauza fricii, acesta nu a făcut pasul de a alerta autoritățile. Tristul anunț a fost făcut chiar de Dan Capatos, în direct. Momentan nu se mai știu alte detalii legate de moarte actorului Costin Mărculescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata