Ei sunt cei doi polițiști care au murit carbonizați în accidentul din Brăila! Cum s-a putut intampla o asa nenorocire

Doi polițiști în vârstă de 21, respectiv 45 de ani, și-au pierdut viața în urma unui accident teribil, ce a avut loc în timpul serviciului. Ana Maria și Mihai Bara au murit carbonizați în mașina de patrulare.

Tragicul accident în urma căruia un viitor în poliție, dar și o bătrânețe liniștită au fost distruse, a adus multă durere în rândul colegilor, dar și o mare suferință pentru cele două familii îndoliate, care acum se pregătesc de înmormântare.

Ei sunt cei doi poliţişti care au murit în accidentul groaznic din ...

Cei doi polițiști și-au pierdut viața după ce Mihai Bara a ieșit de pe carosabil, intrând cu mașina direct într-un pom de pe marginea drumului. În urma impactului extrem de puternic, autoturismul de serviciu a luat foc, iar Ana și Mihai nu au mai avut nici o șansă de supraviețuire.7.6 from wochit ops

Ana Maria Manea în vârstă de doar 21 de ani era un om al legii la început de drum, căci în urmă cu doar cinci luni, fata a fost încadrată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Tânăra era agent în cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca – IPJ Brăila, acolo unde a fost colegă până în ultima clipă cu Mihai Bara. Agentul șef în vârstă de 45 de ani era unul dintre cei mai vechi polițiști ai secției, urmând ca anul viitor să iasă la pensie.

Cei doi au murit la datorie, fiind în patrulare pe raza localităţii Şuteşti, atunci când socotelile lor cu viață au fost încheiate brusc și în cel mai tragic mod posibill.„Transmitem sincere condoleanţe familiilor colegilor noştri şi tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.Deocamdată, colegii celor doi au deschis o anchetă pentru a stabili care a fost cauza pentru care mașina de poliție a ieșit de pe carosabil și a ars ca o torță. Ce se știe până la acest moment este faptul că polițiștii brăileni s-au plâns în repetate rânduri de autospecialele din dotare, însă în zadar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata