A MURIT! Doliu uriaș în România. Colegii au făcut anunțul trist

Este o zi tristă pentru lumea jurnalismului. Radu Eugeniu Stan a încetat din viață în urma unei boli cumplite, iar vestea cumplită a fost dată chiar de către colegii regretatului jurnalist. 

Jurnalistul Radu Eugeniu Stan s-a stins din viață după o lungă luptă cu o boală necruțătoare, care până la urmă l-a învins. Vestea tristă a fost dată de către colegii regretatului jurnalist, pe rețelele de socializare.

„Aflu cu tristete ca s-a prapadit si Radu Eugeniu Stan , gazetarul interviurilor superbe din Opinia Studenteasca. S-a dus Dupa Florin Zamfirescu si Sorin Avram . Vor face o gazeta mai buna acolo , intre ingeri…” a fost mesajul postat de Cristi Corobana, pe pagina sa de Facebook.

„Prieteni, am o veste tristă: Radu Eugeniu Stan nu mai este. S-a stins alaltăieri seara, pe 23 mai, la Budapesta. A avut o boală care a evoluat foarte agresiv, într-un timp scurt.Britain May Offer ‘Path To Citizenship’ For Hong Kong

După cum vă dați seama, Monica trece printr-o perioadă foarte grea, vă rog să o menajați pe cât se poate. Atât cât știu, vă spun eu. Dealtfel, am fost sfătuit să las să mai treacă un timp până să vă spun, pentru Monica, însă altcineva a făcut deja anunțul, în alte cercuri.

Nu mai am la îndemână nicio poză cu el, dar sunt sigur că vi-l amintiți. Să știți că nu s-a schimbat prea mult până de curând.

Dumnezeu să-l ierte și să-l mântuiască!” a scris și Marius Hergheligiu, un alt coleg al regretatului jurnalist, pe contul său de Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata