Alexandru Arșinel, în lacrimi de ziua lui. Ce se întâmplă, de fapt, cu actorul

După ce a trăit o viață întreagă pe scenă, cu bune cu rele, a ajuns să-și sărbătorească venerabilă vârstă de 81 de ani, ieri pe 4 iunie. Este vorba de. nimeni altul, decât Alexandru Arșinel, fostul partener, de-o viață, al Doameni teatrului de revistă, Stela Popescu, și fost director al teatrului de revistă ”Constantin Tănase”.

Alexandru Arșinel, în lacrimi de ziua lui

Este unul din actorii cu istorie de pe celebra scenăa Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, orice român l-a văzut măcar odată, poate pe scena teatrului sau, mai mult ca sigur, la televizor, în programele speciale de revelion sau în emisiunile de divertisment difuzate de televiziunea națională de-a lungul timpului. De fiecare dată Stela Popescu, marea doamnă a comediei și teatrului de revistă, îi era alături, iar momentele lor erau gustate și urmărite de toți românii.

Alexandru Arșinel, în lacrimi de ziua lui. Ce se întâmplă, de fapt, cu actorul
Alexandru Arșinel, în lacrimi de ziua lui. Ce se întâmplă, de fapt, cu actorul

Ieri ar fi trebuit să fie o zi plină de bucurie și de fast, dar pentru venrabilul Alexandru Arșinel a fost o zi cu omente dureroase. Marele actor a izbucnit în lacrimi pe micile ecrane! atunci când a urmărit imaginile din arhivă, imagini în care apărea alături de regretata Stela Popescu.

”Sunt aceleași sentimente dintotdeauna. Regret că nu mai este Stela, regret că nu mai putem repeta momente în duet, ca pe vremuri. Eram într-o permanentă ocupație, să mai facem un text, să mai reluăm, să mai refacem, să..”, a zis Alexandru Arșinel cu ochii în lacrimi.

Ce se întâmplă, de fapt, cu actorul

Și Alexandru Arșinel, ca noi toți, a fost obligat să se auto-izoleze în această perioadă, dar nu au fost la fel de simple aceste momente, având în vedere că soția sa, de foarte mulți ani, este la pat, bolnavă. După cum povestește actorul, este greu, dar are ajutorul unei femei care, chiar și acum, a venit să-l ajute. ier, 4 iunie, Alexandru Arșinel își sărbătorește cei 81 de ani împliniți, din păcate doar în familie.

”Îmi doresc să n-avem parte de acest blestem trimis asupra noastră, CoVid-19. Să reluăm activitatea la teatru, atât cât se poate, să nu depindem de bugete, să avem o conduită normală, să nu avem impedimente din partea conducerii. Să avem condiţii normale de lucru. Noi suntem mulţi la teatru, sunt dansatori, oameni din orchestră, maşinişti, toţi trebuie plătiţi. Şi suntem necăjiţi pentru că nu ştim ce se întâmplă. Directorul Vasile Muraru se descurcă, e apropiat de artişti.”, a mai povestit Arșinel.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata