Raed Arafat a făcut anunţul pe care niciun român nu voia să-l audă:Revenim OBLIGATORIU la unele măsuri

In ultimele zile, din păcate, a crescut numărul de persoane infectate cu noul coronavirus, iar specialiștii care monitorizează criza medicală din țara noastră sunt de părere că acesta este un avertisment îngrijorător.

În contextul în care măsurile restrictive impuse de pandemia de coronavirus au fost relaxate, pericolul unei răspândiri incontrolate a infecțiilor cu COVID-19 nu trebuie minimalizat. Printre cei care trag repetate semnale de alarmă se numără, firește, și secretarul de stat Raed Arafat. Este nevoie de atenție, spune acesta, pentru ca situația să nu scape, cumva, de sub control.

Creșterea cazurilor de persoane infectate de joi ar trebui să ne atragă atenția. Trebuie să urmărim ce se întâmplă în următoarele zile, care va fi situația. Este un semnal că situația nu este sub control, așa cum ne-am dorit noi și că trebuie să fim foarte atenți în respectarea regulilor de distanțare fizică care se solicită populației de către noi, autoritățile”, spune Raed Arafat, potrivit informațiiloe transmise de digi24.ro

Crește numărul infecțiilor cu COVID-19: ”Trebuie să avem grijă…”

Un număr din ce în ce mai mare de cazuri de infecție cu noul coronavirus ar duce, inevitabil, la revenirea către măsuri mai drastice, cu toate că nimeni nu și-ar dori asta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata