Veste Buna! Bonuri De Masa Pentru 4,5 Milioane De Pensionari.

Pensionarii ar putea primi bonuri de masa.

Potrivit unui proiect aflat in dezbatere la Camera Deputatilor, care este for decizional in acest caz,bonurile sunt propuse in schimbul tichetelor de calatorie nefolosite in cursul anului.

Pensionarii care nu folosesc biletele de calatorie cu trenul primite gratuit anual le -ar putea schimba cu tichete de masaIn primavara acestui an, proiectul bonurilor de masa pentru pensionari a fost respins de catre Camera Deputatilor. Daca acest proiect va fi aprobat de aceasta data, peste patru milioane de romani ar putea beneficia de aceasta schimbare.

Peste 4,5 milioane de pensionari ar putea beneficia si de tichete de masa, pe langa alte facilitati ce le sunt acordate in prezent, potrivit unui proiect de act normativ, aflat in dezbatere la Camera Deputatilor, care este for decizional.

Bonuri de masa pentru pensionari, conditii de primire a tichetelor de masa:

Prima conditie, impusa de acest proiect, este ca pensionarii sa renunte la alte facilitati, cum ar fi biletele de tren. Asta ar insemna ca un pensionar care nu foloseste bilete de tren sa poate primi contravaloarea acestora in bonuri de masa.

In momentul de fata valorea unui bon de masa este de 15,09 lei. Valoarea bonurilor pentru pensionari va fi stabilita prin lege, daca proiectul legislativ va trece de Camera Deputatilor, scrie romaniatv.net

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata