DOLIU în Poliția Română. Și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în județul Sibiu. Un polițist și-a pierdut viața pe DJ 106S, la intrare în localitatea Roșia, după ce a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul. 

”Accidentul a avut loc într-o curbă la stânga, șoferul pierde controlul direcției de deplasare și se răstoarnă în afara părții carosabile. Din păcate, evenimentul a dus la decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta. Acesta din urmă a fost transportat la spital”, au precizat reprezentanții IPJ Sibiu. 

Doliu în Poliția Română

”Accidentul rutier produs în această seară este cu atât mai dureros pentru noi, polițiștii sibieni, cu cât cel care și-a pierdut viața a fost unul dintre colegii noștri. Agent de poliție în cadrul Centrului Operațional din I.P.J. Sibiu, a fost un om extraordinar, iar cuvintele ne sunt de prisos pentru a spune cât îi vom simți lipsa. Transmitem sincere condoleanțe familiei colegului nostru și ne exprimăm regretul profund pentru pierderea suferită!”, au mai anunțat reprezentanții IPJ Sibiu într-un comunicat de presă. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata