Lidia Buble, bătută crunt și pusă să doarmă pe preș. Ce l-a scos din minți pe bărbat

Lidia Buble a făcut declarații halucinante într-o emisiune TV. Celebra cântăreață a recunoscut în fața lumii că tatăl ei, pastor penticostal, îi aplica, în copilărie, unele corecții fizice atunci când era cazul.

Lidia Buble, bătută crunt și pusă să doarmă pe preș. Ce l-a scos din minți pe bărbat

Lidia Buble a recunocut că tată ei care este pastor penticostal o bătea în copilărie atunci când merita. Celebra cântăreață a mărturisit că a dormit și pe preș de multe ori. Lidia Buble nu avea voie, potrivit hotărârilor luate de tată ei, să ajungă în casă mai târziu de ora 10 seara. Astfel într-una din zile, când actuala cântăreață a depășit ora cu pricina, a fost pusă la punct chiar în fața colegilor. Cântăreața a spus că după bătaia primită de la tatăl ei în fața colegilor îi venea să intre în pământ de rușine.

Mi s-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit!”, a spus Lidia într-o emisiune tv. Iar apoi și-a amintit cum, după ce făcuse o gafă ”mare” – fără a oferi detalii – a fost bătută de tatăl ei de față cu toți colegii. ”A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, declarat Lidia Buble.

Lidia Buble și părinții ei
Lidia Buble și părinții ei

Ce le-a scris Lidia Buble celor care se iau de nasul ei

Astfel, Lidia Buble a postat pe pagina proprie de Instagram un filmuleț în care apare în pijamale roz. Are părul prins în două codițe și, imită o fetiță care se ceartă cu tatăl său. La descrierea clipului, cântăreața a plasat un mesaj subliminal pentru cârcotașii care  se iau mereu de nasul ei.

Dacă mai spui ceva de nasul meu… POOOC??? Tag unei prietene certărețe?#tiktok #lidiabubletok #foryou #funnyvideos”, a scris Lidia Buble pe Instagram. Reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară.

““Deci, ești de-a dreptul cea mai tare actriță!?”, Ești tremenda (n.red.: extraordinară)! Să le trimiți tuturor care au treabă cu nasul tău ?”, “Ești enervantă când te prostești”, “Vaaaaaiiiii, moooor!!!! ? Ești atât de miștooooo!!!! ?”, “Ești demențială ???”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți în dreptul filmulețului respectiv.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata