A FOST GASITA MOARTA LA CARACAL :O Cumpanasu, anunt cu ochii in lacrimI! Devastat de moartea ei

Alexandru Cumpănașu a intervenit în cazul Nicoletei Marcu, tânăra găsită moartă la opt zile de la dispariție, la câțiva kilometri distanță de Caracal. Cumpănașu spune că Nicoleta poate fi considerată „Încă o Alexandra” și anunță că se va ocupa să vadă cum a fost gestionată căutarea ei. 

Alexandru Cumpănașu a declarat o altă luptă împotriva Poliției Olt, aceeași care s-a ocupat de cazul Alexandrei Măceșanu, după ce Nicoleta Marcu, o tânără de 27 de ani din Slatina, a fost găsită moartă la opt zile de la dispariție. 

Nicoleta, o tânără în vârstă de 27 ani, a dispărut din Slatina

„Un nou caz Caracal/Încă o „Alexandra”: Nicoleta Marcu în vârstă de 27 ani din Slatina dispare duminica trecută, dispariție anunțată de mama acesteia. Poliția OLT (aceeași care s-a ocupat de cazul Alexandrei și care pun multă bază pe interlopi) NU sunt în stare să o găsească TIMP DE 8 ZILE‼️ După 8 zile cadavrul acesteia apare în răul OLT fără ca Poliția să fi fost în stare să o salveze sau să afle unde se află ‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook. 

De asemenea, unchiul Alexandrei Măceșanu afirmă că, indiferent dacă a fost crimă sau suicid, Poliția Olt a avut la dispoziție opt zile să afle. 

„Mi-e scârbă de cât de nepăsători, incompetenți sau corupți puteți fi‼️?”, a continuat Cumpănașu. 

Nicoleta, o tânără în vârstă de 27 ani, a dispărut din Slatina

Alexandru Cumpănașu a adresat apoi mai multe întrebări la adresa autorităților: „În viață sunteți în stare să le găsiți doar doar moarte?! Dacă nu, de ce vă mai plătim? De ce mai existați? Câte Alexandra trebuie să mai apară pentru ca românii România să se trezească din morți și să ceară statului să le apere femeile și copiii⁉️?”.

În încheiere, Cumpănașu a transmis că se va ocupa personal să afle „ce a făcut Poliția Olt pentru a o găsi și, mai ales, ce nu a făcut. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata