Raed Arafat, AVERTISMENT de ULTIMĂ ORĂ pentru toţi românii

Raed Arafat îndeamnă românii să facă în țară vacanțele următoare. Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă susține că așa e mai ușor ca lucrurile rele să fie evitate și astfel vom salva și turismul românesc.

“Vacanțele de anul acesta vor fi adaptate. Nu știu când, dar vor fi cu măsuri compensatorii. Lumea trebuie să își calculeze să își facă vacanța în România. E mult mai ușor să eviți lucrurile rele şi e şi un sprijin pentru turismul nostru. Vacanța nu va începe de 1 mai. După 15 mai se vor anunța măsurile și vedem unde țintim. E prea devreme să vă spun ceva. Multe din lucrurile spuse sunt luate cu multă precauție”, avertizează Raed Arafat.

“Dacă la vară vedem că e ok, atunci avem curajul să spunem că anumite evenimente se pot desfășura. E un an total atipic. Neversea și Untold nu vor avea loc. Era important pentru ei să știe. Mai bine să amâni sau să scapi un an decât să investești prost banii”, a mai spus şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă

“Eu din 2004 nu am avut vacanță, dar nu înseamnă că nu îi înțeleg pe cei care și-au programat vacanțele”, a mai spus Raed Arafat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata