ULTIMA ORĂ! Raed Arafat, anunțul care a îngrozit lumea! Poate fi extrem de grav!

Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, spune că pentru o perioadă “va trebui să convieţuim cu virusul” şi atrage atenţia populaţiei asupra faptului că relaxarea “prea devreme” reprezintă un mare risc.

“Nu se va întoarce totul exact cum a fost înainte. Sunt măsuri care vor afecta economia, pentru a fi redeschise anumite domenii, dar nu se face totul peste noapte. Sunt lucruri care se analizează, vor fi implementate gradual aceste măsuri, măsurile de distanţare, igienă şi protecţia căilor respiratorii, să protejezi pe alţii, mai ales, purtând o mască, astea vor fi, probabil, parte din viaţa noastră. Masca, încet-încet, va deveni un accesoriu necesar în unele zone, spaţii publice, spaţii închise, nu neapărat când te duci pe stradă şi eşti singur”, a afirmat Raed Arafat, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la un post de televizune, conform News.ro.

Relaxarea prea devreme, un risc să ne întoarcem la o situaţie mai gravă

“Vom începe să convieţuim cu virusul şi va mai dura o perioadă până când vom începe să revenim la statusul de normalitate care a fost înainte şi de aici, totul depinde de populaţie. (…) La momentul în care încep măsurile de relaxare responsabilitatea este mai mare de partea populaţiei. Repet, este muncă de echipă, nu poate să vină rolul numai din partea autorităţilor, este şi rolul populaţiei care trebuie să respecte nişte reguli”, a mai spus şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata