Accident teribil, a murit pe loc.Vedeta avea doar 36 de ani, poliţiştii au avut un şoc la descarcerare

Jucătorul de fotbal american Tarvaris Jackson de la Seattle Seahawks a murit în cursul zilei de duminică într-un accident de mașină. Jucătorul avea doar 36 de ani.

Tarvaris Jackson a murit într-un accident în Alabama, a raportat Insider Network NFL, Ian Rapoport, potrivit unui purtător de cuvânt al Tennessee State University. Tarvaris Jackson făcea parte din echipa Vikings încă din anul 2006. A stat cinci sezoane în Minnesota, luând parte la 20 de meciuri, potrivit NFL.com.

Former NFL QB Tarvaris Jackson Passes Away

„Întreaga familie Vikingă este întristată de faptul că Tarvaris Jackson este luat mult prea devreme dintre noi”, a spus echipa Vikings într-un comunicat.

„Unul dintre cele mai mari atribute ale lui Tarvaris a fost perspectiva și abordarea sa pozitivă. El a avut grijă cu adevărat de ceilalți, a fost un bun prieten și îi va fi simțită lipsa de familie, de colegii de echipă și de fanii vikingilor de pretutindeni. Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei sale”, au precizat ei în comunicatul transmis.

În anul 2018, Tarvaris Jackson a fost făcut antrenor, luând parte în statul Alabama drept antrenor de controlul calității și QB. A fost mutat la TSU în 2019.

„Gândurile și rugăciunile noastre merg către familia Jackson în acest moment de deprimare”, a spus antrenorul principal al TSU, Rod Reed. „Suntem devastați. A fost un tânăr minunat și lipsa îi va fi simțită de jucătorii noștri, de personalul nostru și de familia TSU”, a continuat el.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata