„Aştept O Minune”:

Oana Lis a sacrificat multe lucruri pentru a-i fi alături lui Viorel Lis. Vedeta trăiește de ani buni cu această durere în suflet și a făcut mai multe dezvăluiri despre căsnicia cu fostul edil al Capitalei.

De asemeni, soția lui Viorel Lis a mărturisit și care este cel mai mare regret al ei. Oana spune ca și-ar dori un copil, chiar dacă nu mai este la prima tinerețe.

„Într-adevăr, am 40 de ani şi nu am copii, însă asta îmi oferă timp să mă ocup de mine, momentan. Dar asta nu înseamnă că este târziu. Sunt alte vremuri acum dar, ştii cum este, aştept o minune. Cred că acesta este primul lucru care îţi lipseşte pentru a fi o femeie împlinită.

Da, într-adevăr sunt femei care nu vor să facă copii, dar eu nu sunt aşa. În ultimii ani au început să mă atragă copiii, să mă joc cu ei, să mă gândesc la lucrul ăsta pentru că este ceva ce vine din noi. Oricât am spune „nu”, instinctul matern, iubirea de mamă este în noi.”, a declarat Oana Lis într-un interviu in care aproape plans.

„Îmi doresc de sărbători să le fac cadouri copiilor meu de sarbatori dar din pacate nu se poate. E frumos sa le faci cadouri celor dragi tie.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata