Veste Tristă !! Gigi Becali, Testat De 2 Ori Pentru Noul Virus ! Care A Fost Rezultatu

Gigi Becali s-a testat pentru coronavirus. Latifundiarul a recunoscut ca si-a facut testul de doua ori, dar a iesit negativ. Patronul Stelei are si o explicatie in stilul sau caracteristic pentru care nu s-a infectat.

„Da, am fost testat. Toata familia a fost testata. Este bine toata lumea. Am facut testul de doua ori. La mine nu are cum sa fie ca eu merg in fiecare zi la Liturghie.

Nu se apropie virusul. Materia mizerabila nu se poate atinge de mine. In Post, m-am impartasit de patru ori. Daca eu sunt impartasit, imi mai e frica de cineva? Hristos este in mine”, a spus Becali la un post TV.

Ce au facut Gigi Becali si Alexandru Tudor in Joia Mare: „Mi-a dat mesaj si mi-a zis «Adevarat ca am fost 5 ore in Rai»”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, si fostul arbitru Alexandru Tudor au asistat la denia celor 12 Evanghelii intr-un lacas ascuns in padure.

„Am construit o manastire in taina, una de care nu stie nimeni. Trebuie sa mergi o ora pe poteca. Joi, la denia celor 12 Evanghelii, am luat si cei mai buni 3 cantareti de muzica psalmica, cei mai buni din tot globul. Au venit cu mine si am fost acolo 50 de persoane in biserica aia.

Vreo 30 de maicute si vreo 20 de barbati, pustnici de prin toate locurile. Am facut o slujba si le-am spus dinainte: «Seara asta vom sta vreo 3 ore in Rai». Stiam cum canta diaconii astia.

Acum mi-a dat Alexandru Tudor mesaj, «Adevarat ca am fost 5 ore in Rai». Il iau cu mine peste tot, e adevarat ca are credinta mai mare decat mine”, a declarat Gigi Becali la Romania TV

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata