TRAGEDIE…. S-a sinucis….. Ștefan Bănică este în DOLIU

S-a sinucis Cătălin Caragea, concurent la X Factor România! Solistul a fost găsit fără suflare în casă

Doliu în industria muzicală din Republica Moldova. Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a fost găsit fără suflare într-un apartement din Capitală. Potrivit oamenilor legii, artistul și-ar fi pus capăt zileleor, nelăsând în urmă niciun bilet de adio. Tragica informație a fost confirmată de către producătorul trupei, Iurie Bădicu.

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase a fost găsit fără viața în incinta unui apartament din București, în dimineața zilei de 24 martie. Oamenii legii s-au deplasat la locuință după ce au fost alertați de o rudă a artistului care era îngrijorată de faptul că acesta nu răspundea apelurilor, relatează click.ro.

Ajunși la locul faptei, polițiștii au constatat că solistul se strangulase cu o curea. În urma examinării cadavrului de către un medic legist nu au fost descoperite urme de violență pe trup, exceptând cele specifice strangulării, iar ipoteza sinuciderii este cea mai plauzibilă dintre toate.

Polițiștii au inițiat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în caree a avut loc fapta, dar și pentru a determina care au fost motivele care l-au făcut pe tânărul artist să recurgă la un astfel de gest. Ei au menționat că solistul nu a lăsat un bilet de adio prin care să își explice decizia de a-și încheia socotelile cu viața.

De ceva vreme tânărul nu mai era activ pe rețelele sociale. Pe Instagram, într- o ultimă postare felicită toate doamnele și domnișoarele cu ocazia zilei de 8 Martie.

Producătorul formației a confirmat vestea și a scris un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook prin care și-a exprimat durerea.

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…?
Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata