Raed Arafat a făcut ANUNȚUL pe care nu îl aștepta nimeni! „În următoarea perioadă.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, îi avertizează pe români să nu relaxeze măsurile de protecție și distanțare socială de sărbători și în următoarele trei-patru săptămâni, pentru a nu ne confrunta cu un nou val de îmbolnăviri și decese.

O simplă vizită de Paște la rudele mai în vârstă poate însemna sfârșitul pentru acestea, este mesajul secretarului de stat/

„Dacă de sărbători oamenii nu respectă regulile de distanțare socială, dacă merg în vizită, riscăm ca la Paștele viitor să facem pomeni, nu sărbători”, a declarat Raed Arafat joi la Digi24.

Fără vizite de Paște

Secretarul de stat spune că românii trebuie să rămână acasă de sărbători și să nu meargă  în vizită, pentru că acest lucru ar putea duce la o explozie de cazuri peste două săptămâni. Situația poate fi cu atât mai periculoasă pentru persoanele în vârstă.

„Dacă nu respectăm restricțiile, peste 14 zile vom culege roadele, care vor fi extrem de tragice. (…) Și câteva minute dacă durează vizita la o rudă mai în vârstă, poate însemna sfârșitul pentru acea rudă”, a mai avertizat Arafat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata