Multora Li Se Pare Incredibil:

Timp de multă vreme, a fost una dintre cele mai sexy asistente pe care le puteai vedea pe sticlă. Daniela Crudu a început prin a încânta privirile diminețile, apoi și-a schimbat orarul și a ajuns să fie „sexy și rea” noaptea târziu. Acum, a lăsat deoparte viața de asistentă TV, însă asta nu înseamnă că nu se poate întoarce oricând în viața de om de televiziune. Și asta pentru că are, atenție, chiar studiile care să o ajute!

Nu sunt mulți cei care știu câte clase are, de fapt, Daniela Crudu. În ochii unora, bruneta nu pare ca genul de persoană care să fi făcut performanță din punct de vedere academic, însă asta este cât se poate de greșit! Vedeta se poate mândri cu studii pe care nu multe asistente TV le dețin.

Câte clase are Daniela Crudu
Cruduța a fost elevă a Liceului Economic nr. 4 din București. A decis că vrea să își continue studiile, motiv pentru care s-a înscris la o universitate privată din Capitală, acolo unde a căutat să obțină o diplomă în Jurnalism, conform capital.ro. Nu doar că a absolvit cu brio, dar vedeta s-a bucurat și de un parcus lăudabil! Chiar dacă nu trecea prea des pe la examene, avea paroape numai 10 pe linie.

Drept urmare, nu doar că a reușit să obțină calificări în domeniul jurnalismului, dar Daniela Crudu a dovedit și că a fost o studentă model. Așadar, poate oricând să decidă că vrea să facă altceva în acest domeniu!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata