Probleme de sănătate pentru Gheorghe Dincă. Medicii au intervenit la penitenciar

Gheorghe Dincă are probleme de sănătate în puşcărie. Bărbatul suspectat că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza a cerut ajutor medical şi tratament de specialitate, anunţă România TV. Mai mult, de acum Gheorghe Dincă este singur în celula din zona de maximă siguranţă de la Penitenciarul Craiova.

Gheorghe Dincă s-ar fi plâns că nu mai poate face faţă presiunii la care a fost supus în toată această perioadă.

Potrivit unor surse wowbiz, Gheorghe Dincă ar fi cerut pază dublă, pe motiv că îi este teamă de familiile Luizei și Alexandrei.

„La pușcărie este păzit foarte bine, iar la tribunal, își dorește să fie la fel, pentru a se evita incidentele cu părinții supărați”, au dezvăluit persoane din caz.

De asemenea, criminalul din Caracal nu pare a sta bine din punct de vedere psihic. În ultimul timp, Gheorghe Dincă s-ar fi plâns că nu mai suportă presiunea la care a fost supus. „S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar…”nu mai pot, o să clachez”. Cam asta este starea lui acum”.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţianu au fost trimiși în judecată în data de 15 ianuarie, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata