Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut! Are picioarele distruse. Abia dacă mai merge

Recent, Bianca Drăgușanu a suferit o nouă intervenție chirurgicală la picioare. Chiar și după aceasta nouă intervenție, a noua la număr, vedeta nu dă semne că ar fi reușit să scape de probleme. Efectele operației sunt extrem de vizibile.

Ultima Oră

Bianca Drăgușanu a ajuns la cea de a 9-a intervenție chirugicală la picioare. Aparent, vedeta nu și-a revenit încă iar efectele sunt încă vizibile, potrivit cancan.ro

Probleme de deplasare

Potrivit sursei menționate, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă recent în apropierea atelierului său de croitorie. Efectele operației pe care a suferit-o recent au fost extrem de vizibile, întrucât are probleme serioase de deplasare.

Pe lângă faptul că șchiopătează, vedeta a făcut și un gest care o dă de gol. Aceasta și-a pus mâinile în șold, gest care poate însemna că obosește destul de repede și are dureri greu de suportat.

A apelat la serviciile mai multor clinici

De-a lungul anilor, aceasta a apelat la serviciile mai multor clinici din România, dar și din străinătate, pentru a-și trata problemele pe care le are cu picioarele. Până în prezent are 9 intervenții chirurgicale la picioare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata