Din pacate, e stirea diminetii :'( A murit dupa un cumplit accident rutier! Andreea Balan tocmai a aflat vestea trista

Andreea Bălan a aflat o veste extrem de tristă în acest weekend. Una dintre persoanele cu care s-a intersectat a murit în urma unui accident rutier cumplit. Medicii s-au chinuit enorm să îi salveze viața tânărului, însă, din nefericire, organismul său a cedat.

Andreea Bălan a aflat vestea tristă că Darius Bala a murit

Darius Bala, tânărul de 18 ani care s-a ales cu răni grave după un accident violent, a murit. Decesul a survenit la aproape două luni de la producerea incidentului rutier grav relatează bzi.ro, iar Andreea Bălan tocmai a aflat vestea tristă. În vară, când s-a produs nenorocirea, cântăreața a lansat un apel disperat pentru ca oamenii să doneze sânge pentru Darius. El a fost elev la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Oradea.

Cum s-a produs accidentul cumplit cu Darius Bala la volan

Darius Bala a pierdut controlul direcției de mers și a intrat cu mașina în parapeți. Nenorocirea s-a înregistrat sâmbătă, 13 iulie, pe Șoseaua de Centură din Oradea. În urma impactului violent, băiatul de 18 ani a suferit atunci un şoc hemoragic la artera iliacă stângă, o arteră din abdomen și a fost operat. A urmat și cea de-a doua intervenție chirurgicală, dar medicii au fost nevoiți să îl țină în comă indusă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata