Ultimă oră! Vești cumplite despre Chef Florin Dumitrescu! Ce se întâmplă cu juratul emisiunii

Chef Florin Dumitrescu a postat în cursul serii de ieri o fotografie pe rețelele de socializare care a speriat fanii emisiunii „Chefi la cuțite”. O poza alb negru, pe patul de spital și conectat la aparate și deloc fară un zâmbet, Dumitrescu a atașat un mesaj în care soune că este bine.

Deși mesajul său a fost unul liniștitor „”E de bine, vă zic eu că e de bine! Totul sub control.” fanii au început să își facă griji. Mesajele despre starea sa de sănătate au curs lanț și de asemenea și urările de bine și sănătate.

Florin Dumitrescu a spus că încearcă să ia permisul, însă nu a oferit detalii dacă este un control de rutină sau chiar are probleme de sănătate. De asemenea nici nu a răspuns la tentativele presei de a încerca să afle ce se întâmplă cu bucătarul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Antena 1 n-a comentat cazul, dar a scris pe site-ul propriu informația că acesta este în spital alături de comentariul său făcut pe o rețea de socializare.

Chef Florin Dumitrescu revine la „Chefi la cuțite”

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu mesaj pe rețelele de socializare

Emisiunea „Chefi la cuțite” este un real succes, aflată la al optulea sezon, emisiunea culinară este lider de audiență. Chef Florin Dumitrescu a devenit cunoscut după ce a făcut parte din jurul emisiunii „Masterchef” de la Pro TV.

După câteva sezoane alături de Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea s-a mutat la Antena 1, unde a început să prezinte „Hells Kitchen”, emisiune care s-a transformat în „Chefi la cuțite”, iar formatul a fost ușor adaptat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata