Nicoleta Luciu a fost BĂTUTĂ! Vedeta, mamă a patru copii, face primele declarații

În ultima perioadă, Nicoleta Luciu a dispărut de lumina reflectoarelor și își vede de familia ei, la Miercurea Ciuc. Vedeta a povestit despre un episod din copilărie, când mama ei i-a aplicat o corecție, după ce a făcut o mare boacănă.

Vedeta își amintește cum în copilărie a luat bătaie de la mama ei, după ce în complicitate cu sora ei mai mică, Iuliana Luciu, a făcut o mare prostie. Cele două au luat banii mamei sale fără ca aceasta să știe și i-au cheltuit într-o clipită. Nicoleta Luciu a povestit cum a reacționat mama ei atunci când a aflat de ispravă.

Eu si sora mea, Iuliana, am descoperit rezerva de bani a mamei. Am luat de acolo cat ne-a trebuit, i-am cumparat flori si prajituri si, de restul, am mancat toata ziua inghetata si guma. Normal ca mama a aflat si am mancat o bataie…’, a povestit Nicoleta Luciu pentru Cancan.

Acum, vedeta este mama a patru copii și știe cum este să facă năzbâtii. Nicoleta Luciu se dedică foarte mult copiilor săi, iar aceștia nu pot sta foarte mult fără mama lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata