Delia este EXTREM de bolnava! Aceasta este SECHESTRATA in spital din cauza Coronavirus

Delia este blocată în Singapore după e a intrat in contact cu coronavirus, după o vizită în țările exotice. Aceasta nu poate părăsi țara pentru ca zona este în carantină.

Ce se întâmplă cu Delia

Noul virus din China se extinde cu repeziciune în lume. Delia este sechestrată în Singapore din cauza coronavirusului care a băgat populația în sperieți.

Pe lângă cariera muzicală și aparițiile televizate, Delia mai este cunoscută și pentru vacanțele exotice pe care le are periodic. A vizitat până acum numeroase țări și locuri inedite. Recent, diva a hotărât că are nevoie de o pauză de la viața bucureșteană și a plecat în altă vacanță!

Delia, celebra artistă care cucerește toate topurile muzicale se află blocată în Singapore

Timp de trei săptămâni, Delia a fost departe de țară. După ce a luat Thailanda la picior, a ajuns și în Singapore, însă, a fost nevoită să rămână la hotel. Turiștilor li s-a interzis să părăsească resortul din cauza coronavirusului ucigaș.

Noul virus din China se extinde cu repeziciune în lume. Cinci persoane care ar putea fi infectate sunt sub monitorizare în Scoția și o alta, în Irlanda de Nord. În China, 26 de oameni au murit și peste 800 s-au îmbolnăvit. 13 cazuri au fost depistate până acum și în alte țări din Asia. Pentru prima dată de la descoperirea virusului, a murit un pacient din afara focarului, la aproape 1.000 de kilometri de punctul zero.

„Azi (23 ianuarie) şi mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă”, a spus Delia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata