Se dau bani de la stat. Veste imensă pentru această categorie de români

Se dau bani de la stat. Veste imensă pentru această categorie de români

Ludovic Orban a anunțat, vineri, la Iași că guvernul ar putea acorda ajutoare de stat investitorilor care vin în judeţele din zona Moldovei!

Premierul a recunoscut că regiunea de nord-est nu se poate dezvolta fără investiţii. Tocmai din această cauză, oamenii de afaceri interesaţi să investească în România vor fi invitaţi să analizeze realizarea de investiţii în această regiune.

Bani pentru firmele care investesc în Moldova

„Nu se poate dezvoltare fără investiţii. Orice investitor care va vrea să investească în România va fi invitat de noi să analizeze şi investiţia posibilă într-unul dintre judeţele Moldovei.

Ludovic Orban a insistat că este nevoie de ajutor pentru dezvoltarea financiară a zonei Moldovei.

Mai mult decât atât, avem un instrument prin care putem să determinăm această locare a unor investiţii, care se numeşte instrumentul ajutorului de stat, prin care vom asigura un ajutor de stat mai mare pentru investitorii care vor investi în Moldova, astfel încât să ne asigurăm că vor alege acea locaţie”, a afirmat Orban, prezent la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române.

Orban a mai spus că o astfel de măsură va fi luată mai ales pentru că „Moldova a fost nedreptăţită în ultimii 20-25 de ani”.

„Dacă analizăm investiţiile realizate în Moldova, vom vedea că resursele alocate Moldovei din bugetul central nu au fost niciodată suficiente pentru a asigura dezvoltarea Moldovei. Obiectivul nostru principal este acela de a pune bazele unor investiţii serioase în Moldova”, a adăugat Ludovic Orban, conform Agerpres.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata