TOTUL S-A AFLAT DUPĂ MOARTEA EI.

A fost descoperită în propria locuință, fără suflare, alături de câinii la care ținea atât de mult.

Spre surprinderea tuturor celor care au aflat amănuntele tragice, Cristina Țopescu nu fusese căutată de nimeni, încă de la sfârșitul lunii decembrie.

În anii `80, mama Cristinei Țopescu locuia în străinătate, iar fiica ei a vizitat-o de mai multe ori. Cristina Țopescu luase decizia, la un moment dat, să fugă din țară, numai că ”informatori binevoitori” au pârât-o autorităților. Cristina Țopescu a fost prinsă chiar la graniță, primind 3 ani de închisoare pentru încercarea sa. Numai că mai multe persoane importante au intervenit pentru ea, printre aceștia aflându-se chiar Mircea Luceascu. Într-un final, pedeapsa i-a fost redusă la trei luni de încarcerare.

”În perioada respectivă, în special la începutul anilor ’80, Cristina a plecat de multe ori în străinătate la mama ei, femeia cu care Cristian Țopescu, tatăl ei fusese căsătorit aproape 15 ani. La un moment dat, a decis sa fuga din tara, dar, a fost pârâta de „binevoitori”. A fost prinsa la granița și închisă. Inițial, a primit trei ani de închisoare, dar după intervenția unor persoane importante, printre care și Mircea Lucescu, pedeapsa i s-a redus la trei luni, dar trei luni de chin”, au declarat apropiați ai regretatei vedete pentru wowbiz.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata