Ți-O Mai Amintești

Mariana Moculescu a plecat din România în urmă cu doi ani și nimeni nu mai știa nimic de ea. Astăzi, Mariana Moculescu, locuiește în Italia, alături de viitorul soț.

Mariana Moculescu susține sus și tare că vrea să se mărite cu italianul care i-a furat inima. Asta în ciuda faptului că bărbatul a fost v.olent în mai multe rânduri.

Ba chiar mai mult, ea a mărturisit că a și b.tut-o. Nu l-a reclamat la p.liție și i-a găsit diverse pretexte pentru atitudinea lui.

Bărbatul de care e îndrăgostită Mariana Moculescu trece printr-un divorț

”El acum un an i-a spus Nidiei că vrea să se căsătorească cu mine, însă aşteaptă să se termine procesul cu soţia lui. Ar vrea să facă o nuntă frumoasă, are şi potenţial financiar, are o casă cu piscină şi ar vrea să o facă acolo”, a povestit Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu este fosta soție a cunoscutului compozitor Horia Moculescu. Femeia a devenit cunoscută mai ales datorită scandalurilor ce implicau diverși bărbați. Nu de puține ori a ajuns la televizor pentru a-și striga supărările. În urmă cu șase ani, ea a părăsit România și s-a mutat în Italia. Pentru o scurtă perioadă de timp, a revenit în țară în 2018. Atunci, s-a împăcat cu Cristi Marin, unul dintre bărbații cu care ajunsese, de la am.r, la cuțite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata