Iti Mai Amintesti De Dragos Mostenescu?

Cu siguranţă îl ţineţi minte pe actorul Dragoş Moştenescu, cel care l-a interpretat memorabil, ani de zile, pe „Costel” dintr-un serial cunoscut al începuturilor anilor 2000!

Dragoş a lăsat România pentru Anglia, şi realizează o radiografie dură a umorului din ţară!

După terminarea serialului „La Bloc”, Dragoş Moştenescu a mai avut apariţii răzleţe în viziunile scenariştilor din ţară. Timpul a trecut, iar actorul a fost „trecut pe linie moartă”. Dezamăgit de acest lucru, Dragoş nu s-a resemnat şi s-a decis să facă ce iubeşte. A vândut tot ce avea în ţară, şi-a luat nevasta şi cei trei copii şi a plecat în Anglia, acolo unde susţine spectacole de stand-up comedy muzical.

„Trebuie să recunosc că e un pic greu, trebuie să vorbești și în același timp să „intuiești” particularitățile limbii pentru a putea transmite mesajul corect publicului din fața ta. Ceea ce fac eu e o chestie combinată care nici pe aici nu prea este întâlnită, este un music-show unde mă duc în săli care au pian, dacă nu, vin eu cu un pian, am un pian digital pe care îl aduc cu mașina și-l pun pe scenă, acolo, ca să pot să performez și să arăt celor care sunt în conducerea acestor cluburi de comedie că ceea ce fac eu este mult mai mult decât de stand-up, este mai mult spre variety , one man show”, a povestit Dragoş, pentru ziarulromanesc.net.

Dragoş Moştenescu a criticat mentalităţile scenariştilor din ţară, dar şi alegerile pe care umoriştii români din ţară le fac pentru a le satisface acestora poftele, renunţând la orice detaliu care ţine de etică şi moralitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata